ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ BRODSKO POSAVSKE ŽUPANIJE
Edukacija za trenere - Coerver Coaching YD 12.06. - 14.06. Zagreb

 

Poštovani, 

12., 13. i 14.06.2017. Coerver® Coaching Hrvatska i Coerver® Coaching Srbija u suradnji s GNK Dinamo Zagreb organiziraju Youth diploma 1 tečaj za trenere. 

12. i 13.06. (ponedjeljak i utorak) suosnivač Coerver® Coaching-a Alfred Galustian, pokušat će trenere pobliže upoznati sa Svjetskom metodom broj 1 za razvoj nogometnih vještina, dok će 14.06. (srijeda) GNK Dinamo Zagreb održati predavanje o svojoj metodi razvoja igrača i pokazni trening na stadionu Maksimir.

Nogometna škola GNK Dinamo Zagreb jedna je od najboljih u svijetu, a proizvela je igrače poput Luke Modrića, Matea Kovačića, Dejana Lovrena i još mnogih drugih. Ovom prilikom svi treneri prijavljeni na Coerver® Coaching Youth diplomu imat će priliku vidjeti što i kako radi najbolja nogometna škola na našim prostorima.

Lokacija održavanja Youth diplome je SC Lučko, Ježdovečka 3b, Zagreb.

Cijena Youth diplome iznosi €260, a cijena smještaja €25 po noćenju s punim pansionom u Hotelu „i“.  Klubovi koji prijave tri ili više trenera imaju popust od 20% po prijavljenom treneru.

 

Informacije o tečaju:

Coerver® Coaching Youth diploma je dvodnevni intenzivni tečaj za nogometne i futsal trenere svih nivoa. Svrha Youth diplome je pomoći profesionalnim i amaterskim trenerima da planiraju i provode efektivnije treninge sa svojim igračima i ekipama.

Svi polaznici tečaja dobivaju:

  • Coerver® Coaching Youth diploma priručnik
  • set od 5 dvd-ova (Coerver® Coachingsessionplanner)
  • adidas® opremu za trening
  • diplomu
  • ručak oba dana.

Youth diploma priručnik pomoći će vam u praćenju samog tečaja, a poslije može poslužiti kao podsjetnik za planiranje i programiranje efikasnih treninga za cijelu sezonu po Coerver® metodi i Coerver® planeru treninga. Set od 5 dvd-ova pomoći će vam da efektivno provedete naučeno na tečaju, a na njemu se nalazi:

  • 41 varijacija zagrijavanja s vježbama za kontrolu lopte
  • 34 vježbe brzine sa i bez lopte
  • 26 varijanti igre 1v1
  • 46 varijanti grupnih igara i igara na skraćenom prostoru
  • 27 varijanti za domaći zadatak.

Saznat ćete “tajne” Coerver® Coaching-a koje se koriste tijekom 33 godine i zbog kojih je ovo “Svjetska metoda broj 1 za učenje nogometnih vještina”. Dobit ćete savjete o tome kako da poboljšate svoje trenersko umijeće kojim prenosite znanje na igrače i kako da vaši treninzi budu zanimljiviji i efikasniji. Youth diploma (certifikat) obogatit će vaš CV i može vam biti odlična preporuka za budući posao.

Youth diploma podijeljena je na 4 modula koji su prezentirani kroz teoretska predavanja i praktični dio na terenu:
- Modul 1 – Coerver® pristup treniranju
- Modul 2 – Coerver® Curriculum
- Modul 3 - Coerver® planiranje treninga kroz cijelu sezonu
- Modul 4 - Coerver® savjeti kako postati boljim trenerom

Za više informacija obratite se na mail info@coervercroatia.com ili na broj telefona 098/1873-228. 
Prijave traju do 03.06.2017.


Srdačan pozdrav.